<$BlogRSDUrl$>

– 14.6.07 –

Dvacet procent navíc 

Určitě ten pocit znáte. Zdrželi jste se v práci nebo na bujaré veselici a brouzdáte potemnělým Brnem (Ostravou, Havířovem, Bombají), když tu vás přiláká světlo Večerky. Vy nahlédnete dovnitř a kromě nanuků, vykulených očí prodavačky, drahých baget pokrytých fólií, která připomíná čelní sklo zmoklého auta, spatříte konzervu: Fazole a párek - vynikající kombinace! I když jste se už nejméně 8x spálili a zjistili, že po otevření na vás čeká jako obvykle jen nasmrádlá břečka, v níž plave jeden smutný zbytek ještě smutnějšího párku, neodoláte a s vidinou krásné večeře při svíčkách si konzervu zakoupíte. Navíc tahle konzerva vám nabízí ještě o 20 % navíc větší kulinářský zážitek než obvykle!

Přesně tohle se mi stalo zhruba před dvěma měsíci. Když jsem ovšem konzervu otevřel, zela ve 20 procentech navíc jedna velká vzduchová díra. Kde se těch 20 % navíc ztratilo a kolik břečky je v balení bez bonusu? To jsou otázky, na které by současná věda měla hledat odpovědi...


PS: Jen dodám, že od té doby jsem si už žádnou konzervu nekoupil - vážně - kašlu na ně a raději si ty fazole udělám sám :-)

komentáře:
Okomentovat


TOPlist This page is powered by Blogger. Isn't yours?